Pechhulp Klantenpas

U wilt zich geen zorgen maken over uw mobiliteit. Laat de onderhoudsbeurten van uw Hyundai daarom uitvoeren bij Auto Bouwer. Na elke onderhoudsbeurt melden wij uw Hyundai aan voor pechhulp dekking in Nederland en Europa. Deze aanmelding wordt bevestigd door het verstrekken van onze Auto Bouwer klantenpas. De geldigheidsduur van deze klantenpas is max. 1 jaar of tot het eerstvolgende onderhoud (welke van beiden het eerst is bereikt).

Aan de geldigheid van deze pechhulp is geen kilometer limiet en/of leeftijdslimiet verbonden. Zolang u bij ons de onderhoudsbeurten van uw Hyundai laat uitvoeren, bent u altijd voorzien van pechhulp dekking. Hierdoor bent u altijd, 24/7 en 365 dagen per jaar voorzien van mobiliteit.

Pechhulp Nederland

Pech met uw Hyundai is natuurlijk vervelend en komt altijd ongelegen! Aan ons de taak u zo snel mogelijk weer mobiel te krijgen. U kunt bellen met onze telefooncentrale  088-1121268 en nadat u allereerst door onze telefonist(e) kalmerend bent toegesproken komt onze assistentie zo snel mogelijk ter plaatse om u weer snel op weg te helpen.

Pechhulp in Europa

Ook in Europa bent u voorzien van hulp bij pech! Hiervoor belt u naar ons bekende telefoonnummer alleen voorafgaand aan het netnummer van Nederland  +31 88-1121268. Onze pechhulp centrale draagt er zorg voor dat u snel weer verder kan.

Wat indien mijn auto niet ter plekke gerepareerd kan worden?

Het kan helaas zijn dat een mankement aan uw Hyundai niet ter plaatse kan worden gerepareerd. Wanneer blijkt dat een mankement niet ter plaatse kan worden gerepareerd, wordt door onze centrale samen met u de situatie besproken en direct gestuurd op een snelle en passende oplossing.

Dit kunnen een aantal opties zijn:

  • Uw Hyundai zal rechtstreeks naar ons bedrijf getransporteerd worden ter reparatie, ófwel,
  • Een vervangende auto zal u worden aangeboden, ófwel,
  • Een hotelovernachting voor u en uw passagier(s), ófwel,
  • Een andere vervoersmogelijkheid.

De pechhulp assistentie kosten u helemaal niets! Enkel de kosten van de reparatie aan uw Hyundai zijn voor u zelf. Uiteraard worden deze reparatiekosten eerst met u overlegd.

Meer weten over de algemene voorwaarden van onze pechhulp dekking in samenwerking met AA-Team?
Download hier de algemene voorwaarden of neem contact met ons op.