Over ons

Ruime ervaring met auto’s

Introductie

Een nieuwe naam, maar vertrouwde gezichten op een nieuwe locatie. Per 1 januari is Siton Hyundai verhuisd van de Kolenbranderstraat naar de Steenhouwersstraat 2. Siton is vanaf eind 2008 Hyundai dealer in het gebied Sneek. Door grote veranderingen in de dealerwereld hebben we besloten door te gaan als Hyundai specialist in Sneek. Daarnaast blijven we erkend Hyundai reparateur.

De naam is veranderd in AutoBouwer, omdat Auke Bouwer de zaak over neemt. Fred Sprik, met 20 jaar Hyundai werkplaats ervaring, blijft bij Auke werken. U komt dus bekende, vertrouwde gezichten tegen in de nieuwe vestiging aan de Steenhouwersstraat 2.

Wij zijn u graag van dienst met verkoop en reparatie.

Over AutoBouwer

AutoBouwer is een modern autobedrijf. Wij zijn erkend Hyundai reparateur dat uitstekende service levert tegen een scherp tarief. Met onze jaren lange Hyundai ervaring is uw Hyundai bij ons in vertrouwde handen en wij monteren uitsluitend originele onderdelen. Onze werkplaats is ingericht met de nieuwste Hyundai diagnose apparatuur, maar ook voor andere merken kunnen wij u alle service verlenen.